Inför vårens städdag och medlemsmöte

04.04.2018 21:24

Ikväll har styrelsen haft sitt andra styrelsemöte. Kvällens möte blickade tillbaka på föreningsstämman, avhandlade parkeringssituationen och planerade inför medlemsmöte och städdag. Följande kommer att ske i samfälligheten:

  • Inventeringsrunda den 7 april kl. 9.00. De som vill samlas vid gemensamhetslokalen för att inventera respektive kvarter. De som inte kan följa med kan meddela styrelsen särskilda underhållsbehov och eventuella förslag på materialinköp via hemsidan före 12 april. Det går också bra att lämna förslagen till Thomas på medlemsmötet 12 april.
  • Medlemsmöte den 12 april kl. 19.00. Alla är välkomna till medlemsmötet och styrelsen ber så många som möjligt att lämna förslag på sådant som kan förbättras i föreningen. Det går bra att lämanf örslagen via hemsidans förbättringsformulär, maila till styrelsen eller lägga en lapp i Thomas Neidenmarks brevlåda (Björnfällsvägen 42).
  • Städdag den 21 april kl. 9-12. Vi ser fram emot rekorduppslutning denna sköna lördag. Mer information inför städdagen kommer att meddelas i en egen notis här på hemsidan. Redan nu kan du se listan över städdagens uppgifter som medlemmar har tipsat om här på hemsidan.
  • Nästa styrelsemöte den 2 maj kl. 19.30.
 
Kom ihåg att du kan se alla viktiga datum här på hemsidan under fliken "Verksamhetsåret". Vidare önskar vi att du pratar med dina grannar och bidrar till att vi   bygger världens bästa samfällighet.
 
Glad vår önskar styrelsen!